ue

Esta empresa (innolact - Quescrem) participa no Plan Foexga 2016-2017 Operación cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional Programa Operativo FEDER Galicia 2014-2020.

Como apoio ao proceso de internacionalización, “(innolact),” ten axuda concedida pola Xunta de Galicia a través de IGAPE para participar no Plan de Fomento das exportacións galegas (Foexga) 2016 -2017, cofinanciado polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional no marco do Programa Operativo FEDER de Galicia 2014-2020, OT3 Conseguir un tecido empresarial mais competitivo. Unha maneira de facer Europa.

O obxectivo principal do Plan Foexga é incentivar e estimular o comercio exterior galego e a internacionalización das pemes galegas. O resultado que se pretende é aumentar a base de empresas exportadoras e consolidar a presenza de empresas galegas nos mercados internacionais.

Con la intención de otorgar mayor valor añadido tanto a la empresa como al sector lácteo, Quescrem se encuentra a la vanguardia en Investigación y Desarrollo de nuevos productos, desarrollo de productos a medida y formulaciones y aplicaciones únicas en el mercado.

Los recursos generados han sido continuamente reinvertidos en la empresa, destinando más de un 10% de su cifra de negocio anual a inversiones en I+D+i. Contamos con un departamento propio de I+D con más del 20% de la plantilla total de la empresa, en constante colaboración con el Centro tecnológico Lácteo de Lugo (CTLácteo) y con el CDTI (Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial), con el que hemos trabajado en importantes proyectos colaborativos.

*Se tiene a disposición de todas nuestras partes interesadas, la visión y el plan estratégico del sistema de gestión de I+D+i que rige la norma Une 166002, en la cual estamos certificados.

X

PROXECTO COFINANCIADO POLO IGAPE, XUNTA DE GALICIA E FONDO EUROPEO DE DESENVOLVEMENTO REXIONAL DO PROGRAMA OPERATIVO 2014-2020.

ue feder feder feder

Esta empresa participa nun proxecto de internacionalización, operación cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional programa operativo Feder Galicia 2014-2020.

ue

Como apoio ao proceso de internacionalización, Innolact S.L., ten axuda concedida pola Xunta de Galicia a través do Igape cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional no marco do programa operativo Feder de Galicia 2014-2020, OT3 Conseguir un tecido empresarial máis competitivo. Unha maneira de facer Europa.

O obxectivo principal destas axudas é incentivar e estimular o comercio exterior galego e a internacionalización das pymes galegas. O resultado que se pretende é aumentar a base de empresas exportadoras e consolidar a presenza de empresas galegas nos mercados internacionais.

X

PERSOAL COFINANCIADO POLA XUNTA DE GALICIA AO ABEIRO DA RESOLUCIÓN DA AXENCIA GALEGA DE INNOVACIÓN DO 24 DE ABRIL DE 2018 (PROGRAMA PRINCIPIA)

X

Recetas

Brownie de chocolate con frosting de queso

 

INGREDIENTES

Para el brownie:

- 250 gr. de cobertura negra de chocolate

- 400 gr. de mantequilla

- 420 gr. de azúcar

- 320 gr. de huevo

- 200 gr. harina

- 200 gr. de nueces

Para el frosting:

-250 gr. de Quescrem Natural

-3/4 taza de azúcar glass

-75 gr. de mantequilla derretida

ELABORACIÓN

Batimos el huevo con el azúcar hasta triplicar su volumen. Mientras tanto, fundimos el chocolate y lo mezclamos con el Mascarpone Quescrem. Por otro lado, mezclamos las nueces con la harina y reservamos.

Añadimos suavemente el chocolate mezclado con el Mascarpone Quescrem a la mezcla de huevos y azúcar, sin perder nada de aire. Para finalizar, añadimos la harina y las nueces, mezclando todo y teniendo cuidado de que no baje su volumen.

Ponemos en moldes previamente untados con mantequilla y harina, y horneamos a 170º durante 45 minutos.

Para hacer el frosting ablandamos bien la mantequilla, y la mezclamos con Quescrem Natural hasta obtener una crema suave y sedosa. Incorporamos el azúcar glass tamizado en dos o tres veces, y mezclamos con lo anterior.

Por último bañamos el brownie con frosting, dejamos enfriar y listo para servir.

Descargas