ue

Esta empresa (innolact - Quescrem) participa no Plan Foexga 2016-2017 Operación cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional Programa Operativo FEDER Galicia 2014-2020.

Como apoio ao proceso de internacionalización, “(innolact),” ten axuda concedida pola Xunta de Galicia a través de IGAPE para participar no Plan de Fomento das exportacións galegas (Foexga) 2016 -2017, cofinanciado polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional no marco do Programa Operativo FEDER de Galicia 2014-2020, OT3 Conseguir un tecido empresarial mais competitivo. Unha maneira de facer Europa.

O obxectivo principal do Plan Foexga é incentivar e estimular o comercio exterior galego e a internacionalización das pemes galegas. O resultado que se pretende é aumentar a base de empresas exportadoras e consolidar a presenza de empresas galegas nos mercados internacionais.

Con la intención de otorgar mayor valor añadido tanto a la empresa como al sector lácteo, Quescrem se encuentra a la vanguardia en Investigación y Desarrollo de nuevos productos, desarrollo de productos a medida y formulaciones y aplicaciones únicas en el mercado.

Los recursos generados han sido continuamente reinvertidos en la empresa, destinando más de un 10% de su cifra de negocio anual a inversiones en I+D+i. Contamos con un departamento propio de I+D con más del 20% de la plantilla total de la empresa, en constante colaboración con el Centro tecnológico Lácteo de Lugo (CTLácteo) y con el CDTI (Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial), con el que hemos trabajado en importantes proyectos colaborativos.

*Se tiene a disposición de todas nuestras partes interesadas, la visión y el plan estratégico del sistema de gestión de I+D+i que rige la norma Une 166002, en la cual estamos certificados.

X

PROXECTO COFINANCIADO POLO IGAPE, XUNTA DE GALICIA E FONDO EUROPEO DE DESENVOLVEMENTO REXIONAL DO PROGRAMA OPERATIVO 2014-2020.

ue feder feder feder

Esta empresa participa nun proxecto de internacionalización, operación cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional programa operativo Feder Galicia 2014-2020.

ue

Como apoio ao proceso de internacionalización, Innolact S.L., ten axuda concedida pola Xunta de Galicia a través do Igape cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional no marco do programa operativo Feder de Galicia 2014-2020, OT3 Conseguir un tecido empresarial máis competitivo. Unha maneira de facer Europa.

O obxectivo principal destas axudas é incentivar e estimular o comercio exterior galego e a internacionalización das pymes galegas. O resultado que se pretende é aumentar a base de empresas exportadoras e consolidar a presenza de empresas galegas nos mercados internacionais.

X

PERSOAL COFINANCIADO POLA XUNTA DE GALICIA AO ABEIRO DA RESOLUCIÓN DA AXENCIA GALEGA DE INNOVACIÓN DO 24 DE ABRIL DE 2018 (PROGRAMA PRINCIPIA)

X

Recetas

Tronco de chocolate y queso

INGREDIENTES PARA EL BIZCOCHO

220 g. de huevo

110 g. de azúcar

80 g. de harina

Chocolate para la cobertura final

INGREDIENTES PARA EL ALMÍBAR

Agua y azúcar a partes iguales

Una rama de vainilla sin semillas

INGREDIENTES PARA EL RELLENO

200 g. de Quescrem Natural

20 g. de azúcar

Un chorro de nata

 

ELABORACIÓN

Para preparar el bizcocho, batimos el huevo y el azúcar a velocidad rápida hasta que la mezcla triplique su volumen. Tamizamos la harina y la mezclamos suavemente. Vertemos esta masa en una placa con papel de horno de forma que quede una capa fina y horneamos durante 7 u 8 minutos a 240º sin ventilación.

Para el almíbar, ponemos en un cazo el agua y el azúcar con la rama de vainilla y dejamos cocer hasta que se deshaga el azúcar. El relleno lo preparamos mezclando bien todos los ingredientes y metiendo la mezcla en una manga pastelera.

Una vez preparados todos los ingredientes, cubrimos la plancha con la mezcla de queso y enrollamos el bizcocho. A continuación, deshacemos chocolate en el microondas hasta que se deshaga y bañamos el bizcocho para que quede bien cubierto. Dejamos enfriar el chocolate y lo dejamos en la nevera durante una hora para que el corte sea más limpio.

Descargas