ue

Esta empresa (innolact - Quescrem) participa no Plan Foexga 2016-2017 Operación cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional Programa Operativo FEDER Galicia 2014-2020.

Como apoio ao proceso de internacionalización, “(innolact),” ten axuda concedida pola Xunta de Galicia a través de IGAPE para participar no Plan de Fomento das exportacións galegas (Foexga) 2016 -2017, cofinanciado polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional no marco do Programa Operativo FEDER de Galicia 2014-2020, OT3 Conseguir un tecido empresarial mais competitivo. Unha maneira de facer Europa.

O obxectivo principal do Plan Foexga é incentivar e estimular o comercio exterior galego e a internacionalización das pemes galegas. O resultado que se pretende é aumentar a base de empresas exportadoras e consolidar a presenza de empresas galegas nos mercados internacionais.

Con la intención de otorgar mayor valor añadido tanto a la empresa como al sector lácteo, Quescrem se encuentra a la vanguardia en Investigación y Desarrollo de nuevos productos, desarrollo de productos a medida y formulaciones y aplicaciones únicas en el mercado.

Los recursos generados han sido continuamente reinvertidos en la empresa, destinando más de un 10% de su cifra de negocio anual a inversiones en I+D+i. Contamos con un departamento propio de I+D con más del 20% de la plantilla total de la empresa, en constante colaboración con el Centro tecnológico Lácteo de Lugo (CTLácteo) y con el CDTI (Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial), con el que hemos trabajado en importantes proyectos colaborativos.

*Se tiene a disposición de todas nuestras partes interesadas, la visión y el plan estratégico del sistema de gestión de I+D+i que rige la norma Une 166002, en la cual estamos certificados.

X

PROXECTO COFINANCIADO POLO IGAPE, XUNTA DE GALICIA E FONDO EUROPEO DE DESENVOLVEMENTO REXIONAL DO PROGRAMA OPERATIVO 2014-2020.

ue feder feder feder

Esta empresa participa nun proxecto de internacionalización, operación cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional programa operativo Feder Galicia 2014-2020.

ue

Como apoio ao proceso de internacionalización, Innolact S.L., ten axuda concedida pola Xunta de Galicia a través do Igape cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional no marco do programa operativo Feder de Galicia 2014-2020, OT3 Conseguir un tecido empresarial máis competitivo. Unha maneira de facer Europa.

O obxectivo principal destas axudas é incentivar e estimular o comercio exterior galego e a internacionalización das pymes galegas. O resultado que se pretende é aumentar a base de empresas exportadoras e consolidar a presenza de empresas galegas nos mercados internacionais.

X

PERSOAL COFINANCIADO POLA XUNTA DE GALICIA AO ABEIRO DA RESOLUCIÓN DA AXENCIA GALEGA DE INNOVACIÓN DO 24 DE ABRIL DE 2018 (PROGRAMA PRINCIPIA)

X

News

Back to list

Share with ...

15/01/2019

Convenient, traditional and healthy, main vectors of cheese purchase - Alimarket Report

Within the dairy sector in Spain, cheese is the sector that has experienced a greater boom in 2018 with a 7 percent growth in organized distribution, above drinking milk and yogurt and desserts, according to the Report of the Cheese Sector in Spain Alimarket, the renowned publication dedicated to the sectoral economy.

As for the categories of cheese with the greatest weight in the market, the TOP 3 of the Alimarket ranking is made up of national pressed cheese, fresh cheese and imported pressed cheese, followed by grated cheese and placing the category of spread cheese in 5th place in this classification.

As for the main market operators, we are again in the TOP 50 of the cheese operators. We are growing above the sector average and improving our position in the national ranking of the Cheese Sector with respect to last year report, rising from 47th to 45th place and remaining the first company in the cheese sector in Galicia.

As you pointed out in your report last year, cheese consumption is undergoing a progressive transformation in our country as consumer demands and needs change. There is a demand for products with added value at a reasonable price and which respond to the main vectors of consumer purchase: convenient (easy to use, effective and versatile), traditional and healthy, such as our Fresh Cheese Ideal for Grill and our Lactose-free Fresh Cheese +PRO within our Smart Food range.

To maintain this good pace, the cheese sector must continue to work to offer products that respond to the demands of an ever-changing society. In Quescrem, with innovation as our banner, we strive to bring added value to the consumer both at home and in the professional world, developing unique formulations and applications based on raw materials of quality and proximity.

 

.

 

 

Back to list

Images

Downloads

There are no related downloads