ue

Esta empresa (innolact - Quescrem) participa no Plan Foexga 2016-2017 Operación cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional Programa Operativo FEDER Galicia 2014-2020.

Como apoio ao proceso de internacionalización, “(innolact),” ten axuda concedida pola Xunta de Galicia a través de IGAPE para participar no Plan de Fomento das exportacións galegas (Foexga) 2016 -2017, cofinanciado polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional no marco do Programa Operativo FEDER de Galicia 2014-2020, OT3 Conseguir un tecido empresarial mais competitivo. Unha maneira de facer Europa.

O obxectivo principal do Plan Foexga é incentivar e estimular o comercio exterior galego e a internacionalización das pemes galegas. O resultado que se pretende é aumentar a base de empresas exportadoras e consolidar a presenza de empresas galegas nos mercados internacionais.

Con la intención de otorgar mayor valor añadido tanto a la empresa como al sector lácteo, Quescrem se encuentra a la vanguardia en Investigación y Desarrollo de nuevos productos, desarrollo de productos a medida y formulaciones y aplicaciones únicas en el mercado.

Los recursos generados han sido continuamente reinvertidos en la empresa, destinando más de un 10% de su cifra de negocio anual a inversiones en I+D+i. Contamos con un departamento propio de I+D con más del 20% de la plantilla total de la empresa, en constante colaboración con el Centro tecnológico Lácteo de Lugo (CTLácteo) y con el CDTI (Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial), con el que hemos trabajado en importantes proyectos colaborativos.

*Se tiene a disposición de todas nuestras partes interesadas, la visión y el plan estratégico del sistema de gestión de I+D+i que rige la norma Une 166002, en la cual estamos certificados.

X

PROXECTO COFINANCIADO POLO IGAPE, XUNTA DE GALICIA E FONDO EUROPEO DE DESENVOLVEMENTO REXIONAL DO PROGRAMA OPERATIVO 2014-2020.

ue feder feder feder

Esta empresa participa nun proxecto de internacionalización, operación cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional programa operativo Feder Galicia 2014-2020.

ue

Como apoio ao proceso de internacionalización, Innolact S.L., ten axuda concedida pola Xunta de Galicia a través do Igape cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional no marco do programa operativo Feder de Galicia 2014-2020, OT3 Conseguir un tecido empresarial máis competitivo. Unha maneira de facer Europa.

O obxectivo principal destas axudas é incentivar e estimular o comercio exterior galego e a internacionalización das pymes galegas. O resultado que se pretende é aumentar a base de empresas exportadoras e consolidar a presenza de empresas galegas nos mercados internacionais.

X

PERSOAL COFINANCIADO POLA XUNTA DE GALICIA AO ABEIRO DA RESOLUCIÓN DA AXENCIA GALEGA DE INNOVACIÓN DO 24 DE ABRIL DE 2018 (PROGRAMA PRINCIPIA)

X

News

Back to list

Share with ...

01/02/2018

Quescrem will be present at Foodex Japan 2018

Quescrem strengthens its international presence participating in the International Fair Foodex Japan 2018, to be held in Chiba (near Tokyo - Japan), from March 6th to the 9th, 2018. At the stand located at HALL 1 STAND: 1C02. 059, our Executive Pastry-Chef César Romero and our Internacional and Gastroteq teams will attend the visitors and will give to taste elaborations made with the products that Quescrem already commercializes in more than 40 countries.

 

Foodex Japan is one of the most important agro-food events in Asia-Pacific. More than 3,000 leading food and beverage companies from more than 70 countries are represented in the fair. It is therefore an important apointment for food professionals in the region, wholesalers, retailers, catering companies, etc.

 

In this 43rd edition, Quescrem will present its line of ingredients from the Horeca range, highlighting its Culinary Yogurt, Plus Natural and Mascarpone. All of them designed to satisfy the high demands of the professional kitchen in which versatile, functional and highly stable products are demanded. In retail the Brand will present the Spanish Selection with a cream cheese with Manchego Cheese and one with Olives.

 

Quescrem Culinary Yogurt has been specially designed for cooking. It is up to twice as concentrated as a Greek yogurt and brings an intense flavor to all the elaborations. Quescrem Plus Natural is much more than a cream cheese. It holds some exceptional characteristics, being easy to apply in cold, with an excellent stability to the freezing / thawing cycle, and it is resistant to high temperaturas, even frying, without melting. The Mascarpone Quescrem has been developed with a new technology that gives rise to a product with the highest quality and a classic Italian profile, also extending its useful life. Its functionality has been improved for use in tiramisu and other gastronomic applications, whether sweet or salty, without losing the essence of natural product.

 

Quescrem in Foodex 2018: HALL 1; STAND: 1C02.059 from March 6 to 9, 2018.

Back to list

Images

Downloads

There are no related downloads