ue

Esta empresa (innolact - Quescrem) participa no Plan Foexga 2016-2017 Operación cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional Programa Operativo FEDER Galicia 2014-2020.

Como apoio ao proceso de internacionalización, “(innolact),” ten axuda concedida pola Xunta de Galicia a través de IGAPE para participar no Plan de Fomento das exportacións galegas (Foexga) 2016 -2017, cofinanciado polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional no marco do Programa Operativo FEDER de Galicia 2014-2020, OT3 Conseguir un tecido empresarial mais competitivo. Unha maneira de facer Europa.

O obxectivo principal do Plan Foexga é incentivar e estimular o comercio exterior galego e a internacionalización das pemes galegas. O resultado que se pretende é aumentar a base de empresas exportadoras e consolidar a presenza de empresas galegas nos mercados internacionais.

Con la intención de otorgar mayor valor añadido tanto a la empresa como al sector lácteo, Quescrem se encuentra a la vanguardia en Investigación y Desarrollo de nuevos productos, desarrollo de productos a medida y formulaciones y aplicaciones únicas en el mercado.

Los recursos generados han sido continuamente reinvertidos en la empresa, destinando más de un 10% de su cifra de negocio anual a inversiones en I+D+i. Contamos con un departamento propio de I+D con más del 20% de la plantilla total de la empresa, en constante colaboración con el Centro tecnológico Lácteo de Lugo (CTLácteo) y con el CDTI (Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial), con el que hemos trabajado en importantes proyectos colaborativos.

*Se tiene a disposición de todas nuestras partes interesadas, la visión y el plan estratégico del sistema de gestión de I+D+i que rige la norma Une 166002, en la cual estamos certificados.

X

PROXECTO COFINANCIADO POLO IGAPE, XUNTA DE GALICIA E FONDO EUROPEO DE DESENVOLVEMENTO REXIONAL DO PROGRAMA OPERATIVO 2014-2020.

ue feder feder feder

Esta empresa participa nun proxecto de internacionalización, operación cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional programa operativo Feder Galicia 2014-2020.

ue

Como apoio ao proceso de internacionalización, Innolact S.L., ten axuda concedida pola Xunta de Galicia a través do Igape cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional no marco do programa operativo Feder de Galicia 2014-2020, OT3 Conseguir un tecido empresarial máis competitivo. Unha maneira de facer Europa.

O obxectivo principal destas axudas é incentivar e estimular o comercio exterior galego e a internacionalización das pymes galegas. O resultado que se pretende é aumentar a base de empresas exportadoras e consolidar a presenza de empresas galegas nos mercados internacionais.

X

PERSOAL COFINANCIADO POLA XUNTA DE GALICIA AO ABEIRO DA RESOLUCIÓN DA AXENCIA GALEGA DE INNOVACIÓN DO 24 DE ABRIL DE 2018 (PROGRAMA PRINCIPIA)

X

News

Back to list

Share with ...

21/11/2017

ChocoBó, a palm oil free chocolate spread, in response to consumer concerns

The current concern about palm oil, specially when it comes to sweet and children’s products, is a constant among consumers. Reducing both sugar and oil palm consumption is a priority for great part of the population, that asks for healthy products without avoiding indulgence and pleasure. Consumers seek quality and enjoyment in nutrition, showing an increasingly demand for information.

Quescrem launches a new ChocoBó design (both for product and label) in response to these new market requests.

ChocoBó is the perfect product for all ages, but especially for children, the biggest consumers of chocolate spread.

The new ChocoBó design aims to introduce the product in a clearer and more direct way. For that reason, it integrates three new claims with relevant information for consumers, including the main qualities of the product: without palm oil, 70% less fat and 55% less sugar.

One 15g serving of the product provides 40kcal. In other words, it provides approximately 2.2% of the recommended daily allowance for a child between 5 and 10 years old, and about 2% for a woman. The energy contribution is that low because ChocoBó is a cream cheese and it has 70% of dairy composition. Besides, it is a free gluten product, so it is also suitable for celiac people.

ChocoBó has a soft chocolate flavour and a high creaminess and smoothness. It is perfect for snacking between meals, matched with a bread slice. It is supplied in 250g tubs for both flavours: chocolate-hazelnut and white chocolate, and is available on the main supermarkets refrigerated section.

Visit our online recipe book to find ChocoBó recipes.

This way, Quescrem continues being committed to healthy and quality products without putting aside the ground for indulgent and nutritious consumption.

Back to list

Images

Downloads

There are no related downloads