ue

Esta empresa (innolact - Quescrem) participa no Plan Foexga 2016-2017 Operación cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional Programa Operativo FEDER Galicia 2014-2020.

Como apoio ao proceso de internacionalización, “(innolact),” ten axuda concedida pola Xunta de Galicia a través de IGAPE para participar no Plan de Fomento das exportacións galegas (Foexga) 2016 -2017, cofinanciado polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional no marco do Programa Operativo FEDER de Galicia 2014-2020, OT3 Conseguir un tecido empresarial mais competitivo. Unha maneira de facer Europa.

O obxectivo principal do Plan Foexga é incentivar e estimular o comercio exterior galego e a internacionalización das pemes galegas. O resultado que se pretende é aumentar a base de empresas exportadoras e consolidar a presenza de empresas galegas nos mercados internacionais.

Con la intención de otorgar mayor valor añadido tanto a la empresa como al sector lácteo, Quescrem se encuentra a la vanguardia en Investigación y Desarrollo de nuevos productos, desarrollo de productos a medida y formulaciones y aplicaciones únicas en el mercado.

Los recursos generados han sido continuamente reinvertidos en la empresa, destinando más de un 10% de su cifra de negocio anual a inversiones en I+D+i. Contamos con un departamento propio de I+D con más del 20% de la plantilla total de la empresa, en constante colaboración con el Centro tecnológico Lácteo de Lugo (CTLácteo) y con el CDTI (Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial), con el que hemos trabajado en importantes proyectos colaborativos.

*Se tiene a disposición de todas nuestras partes interesadas, la visión y el plan estratégico del sistema de gestión de I+D+i que rige la norma Une 166002, en la cual estamos certificados.

X

PROXECTO COFINANCIADO POLO IGAPE, XUNTA DE GALICIA E FONDO EUROPEO DE DESENVOLVEMENTO REXIONAL DO PROGRAMA OPERATIVO 2014-2020.

ue feder feder feder

Esta empresa participa nun proxecto de internacionalización, operación cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional programa operativo Feder Galicia 2014-2020.

ue

Como apoio ao proceso de internacionalización, Innolact S.L., ten axuda concedida pola Xunta de Galicia a través do Igape cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional no marco do programa operativo Feder de Galicia 2014-2020, OT3 Conseguir un tecido empresarial máis competitivo. Unha maneira de facer Europa.

O obxectivo principal destas axudas é incentivar e estimular o comercio exterior galego e a internacionalización das pymes galegas. O resultado que se pretende é aumentar a base de empresas exportadoras e consolidar a presenza de empresas galegas nos mercados internacionais.

X

PERSOAL COFINANCIADO POLA XUNTA DE GALICIA AO ABEIRO DA RESOLUCIÓN DA AXENCIA GALEGA DE INNOVACIÓN DO 24 DE ABRIL DE 2018 (PROGRAMA PRINCIPIA)

X

News

Back to list

Share with ...

14/07/2017

The cream cheese Quescrem Regular has been awarded once again by the International Taste and Quality Institute

Quescrem Regular cream cheese has been awarded the Top Taste Award by the International Taste and Quality Institute, based in Brussels. The iTQi works in association with the 15 most prestigious culinary institutions in Europe.

This year, Quescrem Regular has reaffirmed its excellence with a score of three stars. The quality of the raw materials, combined with an innovative manufacturing process, makes this cream cheese a unique product in terms of taste, creaminess and greasiness, which makes it ideal for professional cooking, being a perfect ally of the chef in the preparation of appetizers, starters, creams, sauces, desserts, precooked food, baking, etc.

The iTQi Superior Taste Award is the only flavor quality seal awarded by Michelin starred opinion leaders, chefs and sommeliers. This independent jury, in collaboration with the 14 most prestigious culinary institutions in Europe, chooses the best tasting products in their category all over the world. Each product is blindly assessed by the members of the jury, without stickers or identifications, and within the framework of a sensorial analysis report. The Regular product range stood out due to its texture and flavor, along with the appearance, smell and taste, this way confirming the outstanding quality and flavor of this cream cheese.

The jury defined the Quescrem Regular as a wonderful, genuine and refreshing culinary experience, in which all the ingredients are in harmony, providing, this way, a perfect balance in the mouth.

With this award, Quescrem endorses its demanding quality standards and confirms its position in the market as one of the best specialists in the elaboration of authentic cream cheese.

Back to list

Images

Downloads

There are no related downloads