ue

Esta empresa (innolact - Quescrem) participa no Plan Foexga 2016-2017 Operación cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional Programa Operativo FEDER Galicia 2014-2020.

Como apoio ao proceso de internacionalización, “(innolact),” ten axuda concedida pola Xunta de Galicia a través de IGAPE para participar no Plan de Fomento das exportacións galegas (Foexga) 2016 -2017, cofinanciado polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional no marco do Programa Operativo FEDER de Galicia 2014-2020, OT3 Conseguir un tecido empresarial mais competitivo. Unha maneira de facer Europa.

O obxectivo principal do Plan Foexga é incentivar e estimular o comercio exterior galego e a internacionalización das pemes galegas. O resultado que se pretende é aumentar a base de empresas exportadoras e consolidar a presenza de empresas galegas nos mercados internacionais.

Con la intención de otorgar mayor valor añadido tanto a la empresa como al sector lácteo, Quescrem se encuentra a la vanguardia en Investigación y Desarrollo de nuevos productos, desarrollo de productos a medida y formulaciones y aplicaciones únicas en el mercado.

Los recursos generados han sido continuamente reinvertidos en la empresa, destinando más de un 10% de su cifra de negocio anual a inversiones en I+D+i. Contamos con un departamento propio de I+D con más del 20% de la plantilla total de la empresa, en constante colaboración con el Centro tecnológico Lácteo de Lugo (CTLácteo) y con el CDTI (Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial), con el que hemos trabajado en importantes proyectos colaborativos.

*Se tiene a disposición de todas nuestras partes interesadas, la visión y el plan estratégico del sistema de gestión de I+D+i que rige la norma Une 166002, en la cual estamos certificados.

X

PROXECTO COFINANCIADO POLO IGAPE, XUNTA DE GALICIA E FONDO EUROPEO DE DESENVOLVEMENTO REXIONAL DO PROGRAMA OPERATIVO 2014-2020.

ue feder feder feder

Esta empresa participa nun proxecto de internacionalización, operación cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional programa operativo Feder Galicia 2014-2020.

ue

Como apoio ao proceso de internacionalización, Innolact S.L., ten axuda concedida pola Xunta de Galicia a través do Igape cofinanciada polo Fondo Europeo de Desenvolvemento Rexional no marco do programa operativo Feder de Galicia 2014-2020, OT3 Conseguir un tecido empresarial máis competitivo. Unha maneira de facer Europa.

O obxectivo principal destas axudas é incentivar e estimular o comercio exterior galego e a internacionalización das pymes galegas. O resultado que se pretende é aumentar a base de empresas exportadoras e consolidar a presenza de empresas galegas nos mercados internacionais.

X

PERSOAL COFINANCIADO POLA XUNTA DE GALICIA AO ABEIRO DA RESOLUCIÓN DA AXENCIA GALEGA DE INNOVACIÓN DO 24 DE ABRIL DE 2018 (PROGRAMA PRINCIPIA)

X

News

Back to list

Share with ...

26/07/2016

Quescrem returns to present a unique product in the Spanish market, mascarpone 0% lactose

Quescrem, leader in the professional market, moved to the consumer its expertise and innovation in cream cheese, with the launch of its latest addition, mascarpone 0% lactose.

Seeking to contribute to the final consumer the same quality and specialization, which characterizes all of its professional ranges, Quescrem continues its retail strategy contribute  to market with unique, differentiated products and high added value.

This way Quescrem complete its portfolio in retail with the mascarpone 0% lactose, intended for those intolerant people, as for which they want to improve their digestion and take care of your health as well. Pioneer in the nationwide launch of the first organic cream cheese and the first lactose-free cream cheese from Spain, Quescrem also offers to consumers a range gourmet, with exclusive and original flavors, which is has recently added the cheese spread with Manchego P.D.O. All they made with materials raw differentiated, that they confer to the product some features unique for texture, flavour, nutritional value, and others effects positive on the health.

The new mascarpone of Quescrem 0% lactose is available in format of 250 g, in the network of hypermarkets Carrefour, it is especially thought for those people that do not tolerate the lactose. Light and soft, it adapts to any preparation in the kitchen. In addition, it maintains its natural essence thanks to its production process, which maintains the fullness of its flavor. It has a sweet, soft and slightly dairy flavor with a very creamy texture.

The mascarpone is one of the cream cheese over fashion, thanks to its versatility in dishes sweet and salty. Also is a substitute perfect and light for any elaboration with cream or that require a texture creamy.

Back to list

Images

Downloads

There are no related downloads